BitzaPark SP Πυθαγόρας ΑΕ



 Δημοσιεύθηκε στις 29 Ιαν 2013

Ο Κωνσταντίνος Παππάς μάς μιλάει για το πιο φιλόδοξο επενδυτικό σχέδιο που γίνεται στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ρωσίας.




****************************************************************



****************************************************************


                                                                                                Αθήνα, 20/01/2013

Αγαπητέ επιχειρηματία,

Ανοίγει σε λίγους μήνες στην Ρωσία το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο με ενδιαφέρον στην χονδρική και λιανική  πώληση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε αναλάβει, κατ’ αποκλειστικότητα, τη διάθεση μόνιμων σημείων πώλησης-καταστημάτων στο εμπορικό αυτό κέντρο.
Η συνολική έκτασή του είναι  83.000 τμ και η ωφέλιμη εμπορική έκταση 70.000τμ. Τα 13.000 τμ είναι χώροι διασκέδασης.
Στο χώρο μπορείτε να εκθέσετε  σε  καταστήματα οποιουδήποτε είδους προϊόντα και θα τα αγοράζουν
1.     Λιανέμποροι
2.     Χονδρέμποροι
3.     Πελάτες λιανικής
Τα καταστήματα έχουν μέγεθος 3Χ6= 18 τμ και 18 τμ αποθήκη ακριβώς από πίσω τους. Θα υπάρχουν και μεγάλες αποθήκες και αποθήκες - ψυγεία πολύ κοντά στα  καταστήματα, στο ίδιο κτίριο, για να υποστηρίξουν μεγαλύτερες παραγγελίες.
Για την Ευρώπη μόνο θα δοθούν 400 καταστήματα και όλα τα ευρωπαϊκά καταστήματα θα εκτίθενται σε συγκεκριμένο χώρο με ευρωπαϊκού στυλ διακόσμηση. Τα υπόλοιπα 3.200 καταστήματα θα ανήκουν σε άλλες ηπείρους και στην ίδια τη Ρωσία.
 Το κόστος για να αποκτήσει κάποιος ένα κατάστημα είναι 14.000 προκαταβολή για κράτηση χώρου και  19.000 μόλις παραλάβει το κατάστημά του  (σύνολο 33.000 ευρώ). Το ποσό αυτό είναι εφάπαξ.  Και ενοίκιο 3.000 ευρώ το μήνα συμπεριλαμβανομένων και των κοινοχρήστων.  Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αποχωρήσει, μπορεί να πουλήσει αργότερα το δικαίωμα του καταστήματος  σε τιμή που μάλλον θα είναι πολύ μεγαλύτερη των 33.000 ευρώ, άρα θα κερδίσει κι από την υπεραξία του.
Ο χώρος θα λειτουργεί ως εξής:  Από το πρωί ως τις 2.00μμ θα  αγοράζουν οι λιανέμποροι και οι χονδρέμποροι της Ρωσίας. Δηλαδή θα έρχονται αυτοί που θα έχουν από ένα-δύο μαγαζιά και θέλουν προϊόντα στη χονδρική, αυτοί που έχουν μικρά και μεγάλα super market  καθώς  και μεγάλοι distributors που προμηθεύουν μεγάλες αλυσίδες. Μετά τις 2.00 μμ τα μαγαζιά  θα κάνουν λιανική. Δηλαδή όλη μέρα αυτά τα μαγαζιά θα πουλούν προϊόντα σε ατέλειωτη σειρά καταναλωτών και επαγγελματιών αγοραστών.
Οι επισκέπτες που θα έρχονται στο εμπορικό κέντρο με το ξεκίνημά του θα είναι το λιγότερο 50.000 την ημέρα.
Ο χώρος θα έχει και καφετέριες άνω των 1000 τμ, μεγάλα εστιατόρια και οικονομικά fast food,  5.000 τμ ενυδρείο, παιδότοπους και πολλά άλλα.
Δίπλα κατασκευάζεται λούνα παρκ το οποίο θα είναι το πέμπτο μεγαλύτερο στον κόσμο (έκτασης 150.000 τμ σε συνολικό χώρο 700.000τμ) και το οποίο θα δέχεται 6.000.000 επισκέπτες το χρόνο, καθώς και Disneyland.
Δύο ξενοδοχεία 500 και 800 κλινών θα σας κάνουν τη διαμονή ευχάριστη όταν επισκέπτεστε το μαγαζί σας.
Η διοργανώτρια εταιρεία  αναλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες που θα σας απασχολήσουν. Από ρύθμιση των τελωνείων, μεταφορά από την Ελλάδα στη Ρωσία (θα γίνεται περισυλλογή από ένα σημείο στην Ελλάδα), λογιστικά θέματα, καταγραφή και  επανασυσκευασία προϊόντων  και πολλά άλλα. Μια εξειδικευμένη ομάδα ήδη υπάρχει για την εύκολη και γρήγορη επίλυση όλων αυτών των θεμάτων.
Θα χαρούμε πολύ να σας δώσουμε πολύ περισσότερες πληροφορίες από κοντά. Επίσης, σας ανακοινώνουμε ότι στις 30 Ιανουαρίου 2013, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, Πενεπιστημίου 52 Αθήνα, στις 7.00μμ θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του εμπορικού κέντρου από τους Ρώσους και Γερμανούς κατασκευαστές και διαχειριστές. Θα παρευρίσκονται επίσημοι προσκεκλημένοι, οι αρμόδιοι Έλληνες υπουργοί καθώς και πολλοί πρόεδροι επιμελητηρίων της Ελλάδας. Η εκδήλωση θα είναι δωρεάν και θα δοθούν όλες οι επιμέρους πληροφορίες.
Καλό είναι όμως οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν κι από εμάς νωρίτερα για το όλο θέμα, ώστε να έχουν χρόνο να αποφασίσουν και να προγραμματίσουν τις κινήσεις τους.
Επίσης, μπορείτε να μπείτε στο γερμανικό link http://www.palmir-luzhniki.com/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/contact/  και στο Ρώσικο http://www.luzhaperezagruzka.ru/ για να πάρετε κάποιες πληροφορίες και διαβάστε τη συνημμένη επιστολή.
Επιπλέον, μπορείτε να δείτε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Παππά στην τηλεόραση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
 2105239788 και 6977160050. Ή στείλτε mail στο: kostaspappas701@yahoo.gr


Με εκτίμηση,
Κων/νος Παππάς                                      Σεγκερίδης Θεόδωρος
ΔΣ της SP Πυθαγόρας ΑΕ                                    Πρόεδρος της SP Πυθαγόρας ΑΕ



.